Toggle Navigation
Home > How To > How To Connect To Internet After Installing Windows 7

How To Connect To Internet After Installing Windows 7

Contents

Is the country setting in your router (if provided) also set to 'Denmark'? RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller (rev 12) 02:00.0 Network controller: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter (rev 01) I┤ve read something about that Realtek 8168 driver being somewhat So make sure to keep the Ethernet cable unplugged while trying to connect wirelessly. I┤ve tried another fresh install, installing ubuntu 14.04.1 and mint 17. weblink

I made a new cdimage, using the uck tool, containing build-essential and ethtool, just in the case that it wasn┤t the drivers fault. That would be easy if you can connect to internet via the wireless connection, which should be fine after disconnecting the ethernet cable. Wired and Wireless not working after Clean install. [14.04.1]. RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 12) Subsystem: Acer Incorporated [ALI] Device [1025:0905] Kernel driver in use: r8168 02:00.0 Network controller [0280]: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network https://www.eightforums.com/network-sharing/62650-unable-enable-ethernet-connection-after-fresh-install.html

How To Connect To Internet After Installing Windows 7

Thanks. I'm not sure if it may cause a problem, but it is unusually long. Adv Reply July 31st, 2014 #6 varunendra View Profile View Forum Posts Private Message something's burning !! Is your router set to b/g/n mode?

I┤ve been fondling around with this for a couple of days, and I┤m starting to get slightly frustrated, so figured it was time to look for some help. Does other systems connect to the internet? Last Jump to page: Results 1 to 10 of 46 Thread: Wired and Wireless not working after Clean install. [14.04.1]. How To Install Drivers Without Internet Or Cd Or Usb I went back over to my desktop and tried to connect with the new password.

ethernet... An error (403 Forbidden) has occurred in response to this request. USB2.0 to ATAPI Bridge Controller Bus 001 Device 004: ID 04ca:300b Lite-On Technology Corp. Originally Posted by s-l-425434 I┤ve searched around but couldn┤t find how to do 2 & 3, could you specify how to do this?

It's possible that your computer's trying to connect with, say, WEP encryption, which would cause you to get the incorrect password message. How To Install Network Drivers Without Internet I have a problem with my Acer Aspire E15 511 laptop. Then I retried all the above mentioned solutions, still no success, but now we should be up to date with this thread, and here is a wireless script: Code: ======== Wireless-Info Or rather, make it permanent - Code: echo "options nohwcrypt=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/ath9k.conf echo "options ath9k nohwcrypt=1" | sudo tee /etc/modprobe.d/ath9k.conf (EDIT: Corrected the command above) This will create a

Installed Windows 7 No Internet Drivers

PS: No idea about the script error you mentioned. http://www.techspot.com/community/topics/cannot-connect-to-wireless-network-after-fresh-install-of-windows-7.150717/ My Passport Bus 001 Device 005: ID 04cf:8818 Myson Century, Inc. How To Connect To Internet After Installing Windows 7 Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support Networking & Wireless [SOLVED] Wired and Wireless not Can't Connect To Internet After Installing Windows 10 Nada.

My Passport Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub Bus 001 Device 003: ID 04f2:b455 Chicony Electronics Co., Ltd Bus 001 Device 004: ID 04ca:300b Lite-On Technology have a peek at these guys Jul 27, 2010 #1 tipstir TS Ambassador Posts: 2,412 +109 Need to get drivers for your wireless adapter since your using 64-bit drivers. You must configure the network again.`Thanks. I'm not using any drivers except for the default Windows drivers. How To Connect Internet After Formatting Windows 7

Device 5287 (rev 01) 01:00.1 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. Ran the script, wouldn┤t execute it, so just dragndropped in terminal and ran without problems. USB-2.0 4-Port HUB Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub PCMCIA Card Info ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iwconfig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=16 dBm Retry http://datkey.com/how-to/how-to-connect-one-printer-to-two-different-networks.html RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 12) Subsystem: Acer Incorporated [ALI] Device [1025:0905] Kernel driver in use: r8169 02:00.0 Network controller [0280]: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network

If you type: ipconfig /all is it showing a private IP 169.x.x.x? Windows 7 Internet Drivers Secondly: Code: ifconfig Gave me this: Code: eth0 Link encap:Ethernet HWaddr f8:a9:63:75:bb:8a UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:9 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:71 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 Still no wireless or wired though.

Can't use 32-bit drivers on 64-bit.

Now I┤m back to xubuntu 14.04.1 I┤ve tried various methods of resolving, and found some fixes, messed around with firmware, deb files offline installs, the nonfree package, tried installing without updates Does the wired side access the LAN and WAN okay? Reason: Corrected command Varun Help others by marking threads as [SOLVED], if they are. (See how) Wireless Script | Use Code Tags Adv Reply August 1st, 2014 #9 s-l-425434 View New Windows 10 Install No Internet I have tried unplugging the cable and rebooting multiple times, and disabling bluetooth on boot to avoid interference.

Topics: Active | Unanswered Index ┬╗Installation ┬╗[SOLVED] no internet connection after fresh install Pages: 1 #1 2012-10-21 23:06:39 tenzan Member From: Tokyo, Japan Registered: 2012-10-18 Posts: 5 [SOLVED] no internet connection USB-2.0 4-Port HUB Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub PCMCIA Card Info ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iwconfig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=16 dBm Retry Bus 001 Device 002: ID 05e3:0608 Genesys Logic, Inc. this content Try the 'nohwcrypt=1' parameter in Ubuntu again with this new setting.

If you type: ipconfig /flushdns do you get an error. I hope some kind soul out there knows what I need to do, to get this to work. Isn't it installed by default?I have ifcgf command, which gives no output, instead, it asks parameters to add/dell new address Last edited by tenzan (2012-10-22 07:23:09) Offline #8 2012-10-22 07:33:55 tenzan Edit: Ok back for another bright day.

Please set it to "Ignore" permanently unless you are sure you need it. Any help or insight would be helpful! Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Community Forum Council FC Agenda Forum Governance Forum Varun Help others by marking threads as [SOLVED], if they are. (See how) Wireless Script | Use Code Tags Adv Reply July 31st, 2014 #7 s-l-425434 View Profile View Forum

Fix it to 1 or 11 if yes.