Toggle Navigation
Home > Problem With > Problem With Antec Khuler 920

Problem With Antec Khuler 920

Jelentkezz be, hogy elmondhasd véleményed. Straight Power E6 (700W)Corsair Carbide 400RLogitech Gaming MouseCase Logic Gel-eezAudioAudioOtherOtherSamsung 240T LoudspeakerOnboardSATA Y power cable2x Y 3-pin power cableOtherOther4x S-ATA cable black 50 cm12volt 4x 3-pin power cable adapterView all CPUMotherboardGraphicsRAMAMD While i was testing with Prime a strange repeating noise came from the PC (bzzzzz ....... Needless to say I also tried to un-install and re-install the driver, I also used a registry cleaner and rebooted to no avail. have a peek here

Posted March 27, 2013 Ya, pull off the Antec and test with the stock cooler - but does sound like your pump popped. So the panic set in, and I checked my CPU temp in the BIOS after a little while. Folding/Boinc Info - Check out the Folding and Boinc Section, read the Folding Install thread and the Folding FAQ. Info on Boinc is here. http://www.tomshardware.com/forum/281514-29-major-software-issues-antec-kuhler

The motherboard was replaced so this is a rebuild. Straight Power E6 (700W)Corsair Carbide 400RLogitech Gaming MouseCase Logic Gel-eezAudioAudioOtherOtherSamsung 240T LoudspeakerOnboardSATA Y power cable2x Y 3-pin power cableOtherOther4x S-ATA cable black 50 cm12volt 4x 3-pin power cable adapterView all CPUMotherboardGraphicsRAMAMD Xrisxris FeliratkozásFeliratkozvaLeiratkozás77 Betöltés... I did it and found that mine is H20 920 V4 , Whitch means that the software is different - http://www.antec.com/product.php?id=706375&pid=144 download it from here, works like charm Thank you, my

LtJaeger79 1 451 megtekintés 0:47 Leiser PC in 30 Minuten - Antec KUEHLER H2O 920 und Noctua NF-F12 - Időtartam: 2:55. LutfijDec 20, 2012, 3:56 AM the other major flaw is having the rad/fan setup as intake - this will most definitely mean dumping the cpu heat back int case, otherwise as this is a very common issue with these units. i really have no idea what to do.

Antec 920 Kuhler on ROG extreme VI Is the bracket universal? And I didn't want to wait for weeks while they investigated the issue.I'm the worst at explaining things so I have little hope in this post, lol. It had reached 92 degrees.The two fans was connected to a fan-cable-splitter in the Kuhler itself. http://www.overclock.net/t/1035395/antec-k-hler-h2o-920-usb-connection-issue-any-help-is-appreciated/150 by Duality92 › Phononic HEX 2.0 Thermoelectric CPU Cooler, Black by Duality92 › BitFenix Shogun E-ATX Dual Tempered Glass Gaming Case with Asus...

And even if it's 1.2, it's still from the disk. HiTechLegion 17 625 megtekintés 4:52 További javaslatok betöltése... I guess the 3pin is for power to the pump and LED? I'm going to try one last time to do some trouble shooting.

Ask ! Now with the CPU forced on 3,5 GHz (I turned turbo off), I still have 60+ FPS and the CPU is "only" around 80-85 degrees after long hours of gaming, so Did I short my Kuhler by doing THAT? Home Forum New Posts FAQ Calendar Community Groups Albums Member List Forum Rules & Guidelines Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Who's Online Reviews News

Reply Reply « Previous1…7891011121314151617Next » Start a New Thread Subscribe Search This Thread New Posts All Forums:Forum Nav:HomeSubscriptionsPrivate MessagesWho's OnlineForumsOverclock.net ForumNew MembersOverclock.net Related News and InformationOverclock.net Member PollsOverclock.net Contests and PromotionsForum navigate here Rebooted and reinstalled drivers (v1.0 from disk) and reconnected USB header while PC was still on. -Same thing as above but with v1.2 drivers -Tried connecting USB cable into the adjacent Bejelentkezés Megosztás Továbbiak Jelentés Szeretnél bejelentést tenni a videóról? Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts BB code is On Smilies are

So aside from the cooling being less than I expected, the pump speed sits at 3000 the whole time, pretty much at the max of what I see on the gauge I then hit the power button and I thought i heard some kind of small "pop sound" and then I smelled something. Recent Images In This Thread View all Featured SponsorsSponsor ShowcasesSound BlasterFeenixIn WinAsusView MoreSelect OneAquatuningAsusFeenixIn WinSound Blaster Recent Reviews See All the Latest Reviews G.Skill Mechanical Gaming Keyboard, Full RGB http://datkey.com/problem-with/problem-with-punkbuster-and-bf3-pls-help-me.html Why in the blue hell would I ship this back to Antect just so they can send me another piece of garbage that I would never trust.

One fix I've found is apparently to manually update drivers from the disk. Betöltés... Átirat Az interaktív átiratot nem sikerült betölteni. METROID4Feb 3, 2014, 11:43 AM RobCrezz said: I would test another CPU cooler to be honest, try and rule out that your Kuhler is/isnt faulty.Maybe order a cheap 212 evo just

i havent gotten that far yet as antec cc isnt showing up in my device manager.

Get the answer Best answer RobCrezzFeb 3, 2014, 11:47 AM Having 2 cards in SLI will increase the heat in the case, but your temps are still high enough that something Betöltés... Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe to Tom's Hardware Search the site Ok About Tom's Hardware Funny thing is I had this thing working for a year and now I'm getting this stupid error message.

CM Storm Trooper Chassis Core i7 4960x 5.0Ghz (1.48Vcore) select1: GTX TITAN BLACK 3x SLI select2: HD7970 GE @ 1300Mhz 32Gb Trident 2400 DDR3 10-10-12-30 T1 Motto: I didn't go water-cooling I got this CPU cooler from Phononic for review. I have the asrock extreme 4 motherboard, if I don't have 3 USB ports on my mobo then I think you might be right. this contact form I did it and found that mine is H20 920 V4 , Whitch means that the software is different - http://www.antec.com/product.php?id=706375&pid=144 download it from here, works like charm Reply Reply post

I don't hear any strange (hard ticking or swooofff) sounds, and I do hear the typical buzz which was demonstrated on YouTube, the sound that the pump is actually doing something.Now I installed the software for my Kuhler, but it didn't launch because it couldn't find my Kuhler, it only said that I needed to connect it.After some fiddeling I tried connecting Check out other users Folding Rigs for ideas. Here's what I've done so far: -Unistalled drivers- reinstalled both v1.0 and v1.2 -Uninstalled drivers and disconnected USB cable from header.

By CeliosStarted Just now Posted in Displays 3 Intel Optane By The_AskinatorStarted 3 minutes ago Posted in Storage Devices 3 TS3 Server Issues By ColonelThunderStarted 7 minutes ago Posted in Networking